Üç Kuruş’ta bomba sürpriz

Ay Yapım’ın Show TV için çektiği Üç Kuruş dizisinin kadrosuna güçlü bir isim daha katıldı.

Üç Kuruş’ta bomba sürpriz

Birsen Altuntaş’ın haberine göre;“Çukur”un ardından Ay Yapım’ın Show TV için çektiği yeni dizi “Üç Kuruş”un ekran macerası bu akşam başlıyor. Murat Uyurkulak, Damla Serim ve Eset Akçilad’ın yazdığı dizi Sarıyer’de kurulan renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın renkli hikâyesi, mafya ve polis üçgeninde yaşanan olayları ekrana taşıyor.

Sinan Öztürk’ün yönettiği dizide Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer,  Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit’ten oluşan güçlü bir oyuncu ekibi görev alıyor.

Bu akşam ekrana gelecek olan bölümde Çıngıraklı’nın koruyucusu Kartal (Uraz Kaygılaroğlu) ve gözü kara komiser Efe (Ekin Koç) karşı karşıya gelecek. Peş peşe nefes nefese sahneler yayınlanacak.

Dizinin sürprizleri 2. bölümde de hız kesmeden devam edecek. Başrol oyuncularından Nesrin Cavadzade ikinci bölümde seyirci karşısına çıkacak. Bir mafya liderinin kızı Bahar’a hayat verecek olan Cavadzade’nin babası Nezih’i kimin canlandıracağı uzun süredir merak konusuydu. Rol için çok sayıda isimle görüşüldü. Ve sonunda rol usta oyuncu Zafer Algöz’ün oldu. Algöz ile Cavadzade Üç Kuruş’ta baba kız rolüyle oyunculuk şovuna imza atacak.

Nesrin Cavadzade’nin Üç Kuruş’la eski dizisi Yasak Elma’ya ve sevgilisi Gökhan Alkan’ın dizisi “Kalp Yarası”na rakip olması da ilginç bir tesadüfü beraberinde getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X