Uçak seferleri istikrara kavuştu

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir Havalimanı’nın son yıllarda en verimli dönemini yaşadığını söyledi.

Uçak seferleri istikrara kavuştu

Yenişehir Havalimanı’nın Bursa için çok önemli olduğunu ifade eden Şahin, Bursa’nın hava ulaşımının yaygınlaşmasıyla Türkiye’nin parlayan yıldızı haline geldiğini söyledi.

Şahin, “Bursamız Balkanlar’dan Kafkaslar’a, Karadeniz’den, Doğu ve Güneydoğu’ya kadar çeşitli bölgelerden aldığı göç ile çok renkli bir yapıya ulaşmıştır. Bursa’ya yerleşen insanlarımız, doğal olarak geldikleri yörelerle kültürel ve ekonomik bağlarını koparmıyorlar. Bu nedenle kaliteli ve güvenli hava ulaşımı, insanlarımıza sunduğumuz en önemli hizmetler arasında yer alıyor. Hava ulaşımına Bursalılar’ın ilgi göstermesiyle, uçak seferleri istikrarlı bir şekilde sürdürülmektedir” dedi.

Hava ulaşımının Bursa’nın kültür ve turizmini de ön plana çıkaracağını ve turizm gelirlerinin artacağını dile getiren Hüseyin Şahin, Bursa’nın sahip olduğu değerlerin tanıtımı kadar şehrin ulaşılabilir olmasının da büyük önem taşıdığını sözlerine ekledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X