‘Uçak seferlerinin kaldırılması yanlış’

Anadolujet’in, Yenişehir Havalimanı’nda ekim ayından itibaren Diyarbakır, Muş, Samsun ve Antalya seferlerini kaldıracak olması AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan’ın tepkisine neden oldu.

‘Uçak seferlerinin kaldırılması yanlış’

Bursa’da, birçok ülkeye yolcu taşımacılığı yapılması gerektiğini söyleyen Birkan, “Bu işin takipçisi olacağım. Seferlerin kaldırılması için yolcu sayısının az gösterilmesi, hava limanının şehre uzak olduğunun söylenmesi gerekçe değil” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, Yenişehir Havalimanı’nda seferlerin kaldırılma kararının yanlış olduğunu söyledi. Yenişehir Havalimanı’nın Türkiye’nin en ideal havalimanlarından biri olduğunu ifade eden Birkan, “Yenişehir’deki bazı seferlerin kaldırılması son derece yanlış. Okulların açılmasına rağmen uçaklar daha dolu kalkıyor. Muş’tan, Bursa’ya gelen en son uçakta 160 yolcu 17 bebek vardı. Bu rakam az değil. Havaalanının olduğu yerlerde seferlerin iptal edilmesinin açıklaması olamaz. Yolcu az ise rakamlar ortada. Uzaklık sorun ise birçok ülkede havaalanları zaten şehrin dışında. Ben milletvekili olarak bu işin sonuna kadar takipçisi olacağım” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X