‘Uçakta bomba var, patlatırım’ dedi ama…

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan uçağın üç yolcusu arasındaki husumet nedeniyle çıkan tartışmada, bu kişilerden birinin “Uçakta bomba var. Patlatırım” demesi üzerine uçak güvenli bölgeye çekildi. Yapılan aramada bomba

‘Uçakta bomba var, patlatırım’ dedi ama…

THY’nın bu sabah saat 05.20’de İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan 143 yolcusuyla kalkmak üzere hazırlıklarını yapan TK 2602 sefer sayılı  Boeing 737-800 tipi yolcu uçağında tartışma çıktı. 3 yolcu arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıktığı belirtilen tartışma sırasında, tartışan kişilerden biri, “Uçakta bomba var. Patlatırım” dedi.  Bunun üzerine kabin memuru olayı uçağın kaptan pilotuna bildirdi.  

Pilotun durumu bildirmesi üzerine uçak güvenli bölgeye çekilerek, yolcular terminale alındı. Uçakta arama yapıldı.

Yapılan aramalarda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmazken 3 kişi,  polis tarafından gözaltına alınarak Atatürk Havalimanı polis merkezine götürüldü. Uçak 3 saat gecikme ile saat 08.20’de Diyarbakır’a havalandı. 

Bu arada gözaltına alınan yolcular Atatürk Havalimanı polis merkezine getirildi. Yolculardan biri, gazetecilerin “Neden kavga ettiniz” sorusuna , “Niçin kavga edeceğiz ki. Hepsi yalan ” cevabını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X