Üçge’den kazandıran kasa

Mağaza ekipmanları ve raf sistemleri sektörünün öncü firması Üçge’nin patentli ürünü olan Luminous kasa altlığı satışa sunuluyor.

Üçge’den kazandıran kasa

Ürün, dünyada ilk kez Üçge tarafından uygulanan kayar yazı bant ile ‘kazandıran kasalar’ olarak adlandırılıyor. 

Üçge Pazarlama Satış Yönetmeni Esra Güven Altınkaya, “Luminous, kelime olarak kendi özelliğiyle de bağlantılı ‘ışık veren, ışık yayan’ anlamına gelmektedir. Üçge’nin, tamamen müşterilerinin ve nihai tüketicilerin beklentilerini karşılayacak ve fayda sağlayacak şekilde dizayn edilmiş bir ürünüdür. En önemli özelliği, kasa altlığı kenarlarındaki kayar yazı uygulamasıdır. Bu uygulama ile marketler kendi kampanyalarını duyurabilir, tedarikçi firmalardan reklam alarak yayınlayabilir. Böylece kasanın maliyeti de kısa sürede amorti edilebiliyor. Biz bu sebeple Luminous’a ‘kazandıran kasalar’ diyoruz” dedi.

FARKLI ÖZELLİKLER

Altınkaya, Luminous’un diğer bazı özelliklerini de şöyle sıraladı: ”Klasik kasalardan ayrılan önemli bir özelliği de yatay modüler yapıda değil üç parçadan oluşan dikey modüler yapıya sahip olmasıdır. Bu özellik, tek parça ile kasa boyunu uzatabilme, yönünü değiştirebilme ve havuzu değiştirebilme imkanı sağlıyor. Ayrıca ürünün yenileme, sevkiyat ve montaj maliyetini azaltmış oluyor. Kasa aynı zamanda mekânın metrekaresine göre tek ya da çift olarak kullanılabilme imkanı da sunuyor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X