Ücretsiz geziyle bayram yaptılar

İznik Gölü’nde 10 gün önce Orhangazi-İznik arası yolcu seferlerine başlayan Akşemseddin gemisi, Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde Orhangazili ve İzniklilere ücretsiz seferleriyle ayrı bir bayram yaşattı.

Ücretsiz geziyle bayram yaptılar

NEVZAT OKUMUŞ

 

Akşemseddin isimli gemi karşılıklı üç ücretsiz sefer yaparken, göldeki ulaşımın zevkini tattırdı. Çarşamba-Perşembe ve Pazartesi günleri Orhangazi-İznik arasında karşılıklı iki, Pazar günleri ise bir seferi yedi liralık bilet ücreti karşılığında yapan 155 yolcu kapasiteli Akşemseddin gemisi, bayramda karşılıklı üç seferinde doldu taştı. 

Akşemseddin’in kaptanı Cumhur Tunçel, vatandaşların bayramda ücretsiz seferlere yoğun ilgi gösterdiğini ve ramazan nedeniyle istenilen yolcu kapasitesinin altına inilse de, bundan sonraki yaz sezonunda ilginin istenilen düzeye ulaşacağını belirtti. 

Öte yandan gemiyi kullanan Orhangazililer, ilçe merkezi ile geminin kalktığı iskele arasında Orhangazi terminalinden kalkış ve varış saatlerine uygun olarak minibüs seferi konulmasının yararlı olacağını dile getirdiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X