UEDAŞ ailesi iftarda buluştu

Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) ve CLK Uludağ Elektrik aileleri iftarda bir araya geldi.

UEDAŞ ailesi iftarda buluştu

Sheraton Bursa Otel’de UEDAŞ’ın tüm birimlerinde çalışan toplam 2 bin davetlinin katıldığı iftarda, Uludağ Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Mesut Efe ve CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac da hazır bulundu. Mesut Efe, burada yaptığı konuşmada,”Şirket tarihimizin en kalabalık organizasyonunda hepinizi bir arada görmekten dolayı çok mutluyum. Biz çok büyük bir aileyiz. Bu büyük ailenin bir ferdi olmak, genel müdürü olmak benim için onur verici. Zor zamanlarda zor şartlar altında çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Dün olduğu gibi yarın da başarılı olacağız. Bize olan güveni hiçbir zaman boşa çıkartmayacağız” dedi.

HEPİNİZ DEĞERLİSİNİZ

Efe, çalışanlara ”Hepiniz bu şirket için önemli ve değerlisiniz. Bu güzel organizasyona katıldığınız için her birinize tek tek teşekkür ediyorum. Hayırlı bir ramazan ayı ve sonunda güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum” diye konuştu.

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac ise, şunları kaydetti: ”Ramazan ayında güzel bir toplantıda bir araya geldik. Bu bizim geleneksel iftarımız. Hep birlikte başarılı işlere imza atıyoruz. Bu anlamda hepinize müteşekkiriz. Yaklaşmakta olan Ramazan bayramınızı şimdiden kutluyor size, ailenize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X