UEDAŞ arı gibi çalışıyor

Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ), enerjinin kesintisiz olarak dağıtımı ve bu hizmetin kaliteli bir şekilde sağlanması amacıyla çalışmalarını ve yatırımlarını aralıksız sürdürüyor.

UEDAŞ arı gibi çalışıyor

Yaz sezonunu yoğun olarak şebeke yenileme çalışmaları ile geçirdiklerini belirten UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, yapılan değerlendirmeler sonucu alınan taleplerin öncelik sırasına göre bakım ve onarım programı kapsamına alındığını vurguladı. Yıpranmış hatların onarımı, yeni tesis çalışmaları ile hatların yer altına alınması işlemlerinin hız kesmeden devam ettiğini dile getiren Efe, çalışmalarını ilçe merkeziyle sınırlı tutmadıklarının altını çizdi.

MAĞDURİYETLER GİDERİLİYOR

Kış gelmeden önce uzun süreli elektrik kesintilerinin önüne geçmek için tedbirleri aldıklarını ifade eden Efe, şöyle devam etti: ”Özellikle şehrin değişik yerlerinde yatırım projeleri hayata geçirilmeye başlandı. Nakil hatlarında enerjinin sorunsuz olarak dağıtımı ve olası arızalar sonucu meydana gelebilecek kesintileri en az düzeye çekmek için planlı, periyodik bakım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca 186 numaralı ihbar hattını arayarak talepte bulunan vatandaşların mağduriyetleri gideriliyor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X