UEDAŞ ekiplerinin zorlu mücadelesi

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş (UEDAŞ) ekipleri olumsuz hava şartları nedeniyle oluşabilecek elektrik arızalarının mağduriyet yaşatmaması için yoğun çaba gösteriyor.

UEDAŞ ekiplerinin zorlu mücadelesi

Güney Marmara’da hizmet verdiği 4 il ve 55 ilçede ekipler teyakkuz halinde. Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale’de 35 bin 500 kilometrekarelik alanda elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ arıza ekipleri zor şartlar altında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Ekipler zorlu kış şartlarında 1 metreyi bulan kar altında bölgenin yüksek dağ köylerinden Keles İlçesine bağlı Baraklı Mahallesi kırsal kesimlerinde arızalanan elektrik hatlarına anında müdahale etti. 4 ilde yaklaşık 2.9 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmet veren UEDAŞ, ekipleriyle hangi şart ve koşulda olursa olsun arızaya anında ulaşarak onarıyor. 

2010 yılından bu yana bölgenin elektrik dağıtımını üstlenen UEDAŞ, yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği tedbirler ile arıza sayısında büyük düşüş sağladı. 

KIŞ HAZIRLIKLARI ÖNCEDEN YAPILDI

Yaz döneminde kapsamlı şebeke iyileştirme çalışmaları yapıldığı bilgisini aktaran UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, “Yapılan çalışmalar kapsamında zarar gören hatlar onarılarak şebekenin kışa hazır olması için gerekli tüm önlemler alındı. Kriz yönetiminin önceden planlanması ve ekiplerimizin teyakkuz halinde görev yapmasının neticesinde oluşabilecek her türlü arızaya karşı müdahale edebilecek hareket kabiliyetine sahibiz” şeklinde konuştu.  

Kaliteli ve kesintisiz enerji hizmetini ulaştırmak için tüm birimlerin özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Genel Müdür Efe, ekiplerin 24 saat usulüyle çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.  

Ayrıca vatandaşların yaşanan kesinti ve arızalarla ilgili UEDAŞ’ın 186 numaralı ihbar hattı, sosyal medya hesapları, akıllı telefonlardaki mobil uygulaması ve uedas.com.tr adresinden bilgi alabilecekleri ifade edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X