UEDAŞ’a ‘Altın Voltaj’ ödülü

Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ), bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilen Türkiye Enerji Zirvesi’nde ‘Altın Voltaj’ sosyal sorumluluk ödülüne layık görüldü.

UEDAŞ’a ‘Altın Voltaj’ ödülü

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) kamu ve özel sektör işbirliğiyle bu yıl Adana’da düzenlediği ve elektrik, doğalgaz, petrol, LPG sektörlerinden çok sayıda şirketi buluşturan zirvede, ‘Altın Vana’, ‘Altın Varil’, ‘Altın Tüp’ ve ‘Altın Voltaj’ dalında ödüller verildi.

UEDAŞ, ‘Altın Voltaj’ sösyol sorumluluk ödülünün sahibi oldu. Ödülü, UEDAŞ Genel Müdür Mesut Efe, Enerji Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez’in elinden aldı. Mesut Efe, ödülü bütün UEDAŞ çalışanlarına ithaf ederek, “Yaptığımız bütün çalışmaların takdirle karşılanması bizi mutlu ediyor. En temel sosyal sorumluluğumuz, sürdürülebilir değerler oluşturmak. Çevremize dokunan, toplumda olumlu düşünceler uyanmasını sağlayan projeler hayata geçirmeye çalışıyoruz. Gelecek dönemlerde de şirketimiz sosyal sorumluluk çalışmalarına verdiği önemi sürdürecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X