UEDAŞ’tan 260 milyon liralık yatırım

Bursa, Yalova ve Çanakkale’nin yanı sıra Balıkesir’e de elektrik dağıtım hizmetleri veren Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ’nin (UEDAŞ) yetkilileri, yeni görevi dolayısıyla Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

UEDAŞ’tan 260 milyon liralık yatırım

Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce ve UEDAŞ Balıkesir İşletme Müdürü Taşkın Yıldız’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, Balıkesir’e bugüne kadar 175 milyon TL civarında yatırım yapıldığını, 2016’da 45 milyon TL’nin üzerinde planlanan yatırımların bulunduğunu dile getirdi.

2020’ye kadar yaklaşık 260 milyon TL ek yatırım yapacakları bilgisini veren Efe, UEDAŞ olarak Balıkesir’de yeni yerleşim alanlarına enerji nakil hatları, enerji nakil hatlarının yer altına alınması ve eskiyen köy şebekelerinin değiştirilmesi alanlarında yatırımları olduğunu belirtti.

​Efe, ”Balıkesir bizim için çok önemli bir bölge. Bu geniş alanı Balıkesir, Edremit ve Bandırma işletme müdürlükleri ile yönetiyoruz. Hem altyapı yatırımlarımız hem de sosyal sorumluluk projelerimizle Balıkesir’e yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X