UEFA’da tur gecesi! Başakşehir maçı saat kaçta?

Turuncu lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Danimarka’da Kopenhag ile TSİ 19.55’te çeyrek final için karşılaşacak. Mücadele 19.55/beIN Sports 1 tarafından canlı yayınlanacak…

UEFA’da tur gecesi! Başakşehir maçı saat kaçta?

Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan ve Avrupa kupalarında da yoluna devam eden tek Türk takımı olan Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında bugün Danimarka temsilcisi Kopenhag’a konuk olacak.

Parken Stadı’nda TSİ 19.55’te başlayacak karşılaşmayı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Mücadele UEFA’nın aldığı karar nedeniyle seyircisiz olarak oynanacak. 12 Mart’ta İstanbul’da oynanan ilk maçı Edin Visca’nın 88. dakikada attığı golle 1-0 kazanan Medipol Başakşehir, turu geçmesi halinde tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında çeyrek finalde mücadele edecek.

SIRADAKİ RAKİP MANU OLACAK
Başakşehir’e bu akşamki maçta her türlü galibiyet, beraberlik ve tek farklı gollü mağlubiyeti turu geçmesi için yeterli olacak. Medipol Başakşehir, Kopenhag’ı elemesi halinde büyük olasılıkla çeyrek finalde İngiliz devi Manchester United ile eşleşecek.

Manchester United, son 16 turu ilk maçında Avusturya temsilcisi LASK’ı 5-0 yenmişti. Danimarka ekibinde, kart cezalısı Santos bu maçta forma giyemeyecek. Kopenhag ile sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Dame N’Doye da bu mücadelede sahada olmayacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde
çeyrek finalistler belli oluyor

UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finalistler, bugün ve yarın yapılacak son 16 turu maçlarıyla belli olacak. Son 16 turu ilk ayağında ertelenen Inter-Getafe ve Sevilla-Roma eşleşmeleri tek maç üzerinden yapılacak. UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek final turundan itibaren ev sahipliğini Almanya üstlenecek ve tur atlayan takımlar tek maç üzerinden belli olacak.

UEFA AVRUPA LİGİ
SON 16 TURU HEYECANI

BUGÜN
19.55 Shakhtar Donetsk-Wolfsburg (2-1)
19.55 Kopenhag-M. Başakşehir (0-1)
22.00 Manchester United-LASK (5-0)
22.00 Inter-Getafe (Tek maç)

YARIN
19.55 Sevilla-Roma (Tek maç)
19.55 Bayer Leverkusen-Rangers (3-1)
22.00 Basel-Eintracht Frankfurt (3-0)
22.00 Wolverhampton-Olympiakos (1-1)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X