UEFA’dan iki hakemimize görev!

FIFA kokartlı hakemlerimiz Cüneyt Çakır Cumhuriyeti ile Slovakya, Hüseyin Göçek de Kazakistan ile Litvanya arasında çarşamba günü oynanacak UEFA Uluslar Ligi’nde maçlarını yönetecek.

UEFA’dan iki hakemimize görev!

TFF’den yapılan açıklama şöyle;

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, Çek Cumhuriyeti ile Slovakya takımları arasında 18 Kasım 2020 Çarşamba günü oynanacak UEFA Uluslar Ligi  müsabakasını yönetecek.

Çek Cumhuriyeti’nin Plzen şehrindeki Doosan Stadyumu’nda saat 22.45’te başlayacak müsabakada Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mete Kalkavan olacak.

FIFA kokartlı hakemimiz Hüseyin Göçek, Kazakistan ile Litvanya takımları arasında 18 Kasım 2020 Çarşamba günü oynanacak UEFA Uluslar Ligi müsabakasını yönetecek.

Kazakistan’ın Almaty şehrindeki Almaty Ortalyk Stadyumu’nda saat 18.00’de başlayacak müsabakada Hüseyin Göçek’in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Esat Sancaktar yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X