UETD’den Karadeniz Gezisi

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Gladbeck Şubesi tarafından düzenlenen gezi kapsamında Ordu’ya gelen 22 kişilik öğrenci grubu, Vali İrfan Ba…

UETD’den Karadeniz Gezisi

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Gladbeck Şubesi tarafından düzenlenen gezi kapsamında Ordu’ya gelen 22 kişilik öğrenci grubu, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. Avrupalı Türk Demokratlar Birliği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kara, Bölge Başkan Yardımcısı Erkan Altınordu, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği Almanya Gladbeck Şube Başkanı Necati Duman ve Almanya’da yaşayan 22 kişilik öğrenci grubunu ağırlayan Vali İrfan Balkanlıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ordu ile ilgili bilgiler verdi. Öğrencilere Ordu’da kalacakları 2 günlük süre içerisinde iyi zaman geçirmeleri dileğinde bulunan Vali Balkanlıoğlu, ”Ordu’nun muhteşem güzelliği bakan insanı cezbediyor. Bozulmamış sahili, büyüleyici doğası, koyları, yaylaları, Boztepesi, Yason Burnu, yamaç paraşütü, yürüyüş parkurları ile Ordu, gezmeye, görmeye değer güzel bir il” diye konuştu. Vali Balkanlıoğlu, “Dünyanın en lezzetli fındığı Ordu’da yetiştiriliyor. Fındık ile birlikte bal ve kivi başta olmak üzere başka tarımsal ürünlerimiz de bulunuyor. Ayrıca, bölgemizi bir turizm merkezi haline getirmek için çalışmalar yürütüyoruz. Ordu’da iyi vakit geçirmenizi diliyorum” dedi. 22 kişilik öğrenci grubu arasında bulunan ve Almanya’da yaşayan Türk öğrencilere de seslenen Vali Balkanlıoğlu, “Kendi değerlerinize sahip çıkın. Bulunduğunuz ülkede mutlaka okuyarak belli noktalara gelin ve söz sahibi olun” diyerek, bazı tavsiyelerde bulundu. Öğrenciler program kapsamında 2 gün boyunca Ordu’nun tarihi ve turistlik yerlerini gezecek. Gezi programı Trabzon ve Rize ile sona erecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X