Ufak Tefek Cinayetler’de katil ortaya çıkıyor! Oya büyük şokta!

Star TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü yarın (23 Ekim) ekrana gelecek.

Ufak Tefek Cinayetler’de katil ortaya çıkıyor! Oya büyük şokta!

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Mert Fırat, Osman Sonant’ın oynadıkları dizide Edip’in katilini bulmaya bir adım kaldı!

Oya, Arzu’nun evinde bulduğu şamdanı polise götürdü ve DNA incelemesiyle katil ortaya çıkacak.

Kerim ve Emre’nin konuşmalarından ise katili çoktan anladıkları görülüyor.

Oya, katilin kim olduğunu öğrenecek mi henüz bilmiyoruz ancak elindeki şamdanla emniyette ‘Niye yaptın bunu_’ diye bağırıyor.
 


 

Ufak Tefek Cinayetlere 38. bölümden 2. tanıtım da ekrana geldi. Sarmaşık’ta Edip’in katilini bulmaya çok az kalmışken herkes büyük bir vicdan azabıyla kıvranmakta.

Arzu-Taylan-Pelin ve Mehmet, fazlasıyla huzursuzlar. Merve ortalarda yok ama bu 5 kişiden biri katil ve diğerleri de muhtemelen kim olduğunu biliyor.

Heyecanlı bir bölümün yaşanacağı tanıtımdan da anlaşılmakta.

Bu arada Emre de eski aşkı Pelin’i köşeye sıkıştırıp ona kur yapmaya devam ediyor. Bu anlara şahit olan ve aralarındaki ilişkiyle ilgili detayları ilk kez öğrenen Burcu ise büyük şoka uğrayacak.

İşte 36. bölüm 2. tanıtımı:
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X