Uğruna kavga etmişti! 22 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor

65 yaşındaki sinema ve tiyatro oyuncusu Ali Erkazan, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Çağlar Kılıç ile evleneceklerini açıkladı.

Uğruna kavga etmişti! 22 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor

65 yaşındaki sinema ve tiyatro oyuncusu Ali Erkazan, uğruna Hayat Sevince Güzel dizisinin setinde Hakan Meriçler’le kavga ettiği 43 yaşındaki sevgilisi Çağlar Kılıç ile evleneceklerini açıkladı.

“EVLENİNCE HABERİNİZ OLUR”

Katıldığı bir canlı yayında açıklamalarda bulunan Erkazan, “Ben 65 yaşındayım, sevgilim 43 yaşında. Sevgilim değil artık eşim. Bir imzamız eksik onu da atacağız zaten. 40 yaşında biriyle 15 yaşında biri olmaz. Ama 43 yaşındaki biriyle 65 yaşındaki biri olur. İkimiz de biriktirmişiz, birimizle paylaşacağız artık...Evlenince haberiniz olur.
 

HAKAN MERİÇLER İLE KAVGA ETMİŞTİ

Ali Erkazan, Hayat Sevince Güzel dizisinin setinde rol arkadaşı Hakan Meriçler ile kavga ederek gündem olmuştu. Kavganın sebebinin Hakan Meriçler’in, Erkazan’ın sevgilisine asılması olduğu iddia edilmişti. Hakan Meriçler kanadından yapılan açıklamalarda ise, Ali Erkazan’ın genç sevgilisini kıskandığı için saldırdığı ve sevgilisine şiddet uyguladığı öne sürülmüştü.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X