Uğur Okulları’ndan bir ilk daha

ASDF Eğitim Modeli ile okul öncesinden üniversiteye uzanan dönemde öğrencilerinin akademik, sosyal, duygusal ve fiziksel gelişimine önem veren Uğur Okulları, bir ilke daha imza attı.

Uğur Okulları’ndan bir ilk daha

Kişiye özgü mentorluk, etkin kariyer planlaması, deneme sınavları, zengin içerikli Uğur Yayınları ve Türkiye’de bir ilk olan kişiye özgü online eğitim platformunu içerisinde barındıran “Uğur Sınava Hazırlık Merkezleri” ile öğrencilerini geleceğe hazırlıyor.

Uğur Okullarında öğrenim gören öğrenci ve velilere sınava hazırlık, kariyer planlama ve kişisel gelişim desteği veren Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, eğitim teknolojilerinin en güncel araçları ve düzenli geri bildirim sistemi ile öğrencilerini destekliyor. Üniversiteye hazırlık sürecinde 9. sınıftan 12. sınıfın sonuna kadar ders ve sınav başarısını artıran, kişiselleştirilmiş üniversiteye hazırlık çözümü Uğur Sınava Hazırlık Merkezleri;  Uğur Hazırlık, Kişiye Özgü Rehberlik,  Uğur International, Tigers Club ve U Diamond olmak üzere 5 ana modülü içerisinde barındırıyor.

Uğur Hazırlık ile; 12. sınıfta okuyacak olan öğrenciler Uğur Okullarına kayıt oldukları andan itibaren online eğitim platformu ile YGS Hazırlık sürecine dahil oluyor. Kişisel çalışma planı dahilinde Hazırbulunuşluk Testi uygulandıktan sonra öğrenciye özel bir yol haritası sunuluyor. Öğrenciler kampüs bazında, dijital ortamda gerçekleşecek dersler için 10’ar kişilik sanal sınıflara ayrılıyor ve her grubu bir U-Coach takip ediyor. U-Coach, grubundaki her öğrencinin planlı çalışmasını sağlayarak eksiklerini tespit ediyor ve bireysel başarı düzeylerini artırmasında yol gösteriyor. Akıllı öneri sistemi ile detaylı bir eksik analizinden sonra öğrencinin, konuların tümünü tekrar çalışmasına gerek kalmadan, doğrudan ihtiyacı olan en küçük öğrenme parçasına yönlendirilmesi sağlanıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X