Uğur Okulları’ndan öğretmenlere konferans

Uğur Okulları ve Bahçeşehir Üniversite iş birliği ile “Okul Öncesi Eğitimde Farklı Yaklaşımlar Konferansı” düzenlendi.

Uğur Okulları’ndan öğretmenlere konferans

DERYA DEMİR

Uğur Okulları ve Bahçeşehir Üniversite iş birliği ile “Okul Öncesi Eğitimde Farklı Yaklaşımlar Konferansı” düzenlendi. Okulun Özlüce Kampüsü’nde düzenlenen konferansa Bursa genelinden 200’ü aşkın okul öncesi ve ilkokul öğretmeni katıldı. Konferansta Bahçeşehir Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından katılımcılara; okul öncesi eğitimdeki eğitim yaklaşımları, resimlerle çocuk psikolojisi gibi konular anlatıldı.

“OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ÖNEMSİYORUZ”

Konferansın açılış konuşmasını yapan Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, okul öncesi ve ilkokul eğitiminin önemine dikkat çekerek konferans hakkında bilgi verdi. Kulaberoğlu, “Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’nden 5 hocamız okul öncesi ve ilkokul eğitiminde nelerin nasıl yapılması gerektiği ile ilgili bilgilerini aktaracaklar. Biz okul öncesi eğitimi önemsiyoruz. Çünkü okul öncesi eğitim ekonominin ve ülkenin kalkınmasına geri dönüşümü en yüksek olan yatırımdır” diye konuştu. Eğitimde Dönüşüm ve Yeni Etkinlikler konusunda bilgi veren Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şirin Karadeniz de teknolojinin getirdiği değişimle, çocuklara kazandırılacak yetkinlikleri anlatan bir sunum yaparken, BAU Eğitim Bilimleri Fakültesi Okul Öncesi Eğitim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Seda Saraç da Okul Öncesi Eğitim’de Alternatif Eğitim Yaklaşımları konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Konferansın sonunda ise katılımcı öğretmenlere sertifikaları dağıtıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X