Uğur Okulları’ndan Uğur Kart ayrıcalığı

Uğur Okulları eğitimde kalite standartlarını yükseltecek projelere imza atmaya devam ediyor.

Uğur Okulları’ndan Uğur Kart ayrıcalığı

Mastercard onaylı Türkiye’nin ilk ön ödemeli kart sağlayıcısı ininal ve Uğur Okulları işbirliği ile projelendirilen Uğur Kart, Türkiye’de özellikli avantajlar sunarak öğrencilere birçok alanda katma değer yaratmayı hedefliyor. Uğur Okullarında eğitim alan öğrencilerin ücretsiz sahip olacağı Uğur Kart, teknolojiden sağlığa, eğitimden tekstile birçok indirim, dönemsel avantaj, kişiye özgü indirim ve sürprizlerle sunuyor.

 

BAU Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Uğur Kart Projesini şu sözlerle yorumladı:

 

“Velilerimiz ve öğrencilerimiz Uğur Kart ile birlikte Uğur Okulları’nın bir parçası olmanın gururunu daha fazla hissedecekler, Uğur Kart onların topluma faydalı iyi insanlar haline dönüşmelerini daha da kolaylaştıracak. Uğur Okulları öğrencileri mezun olduktan sonra da Uğurlu olmanın ayrıcalıklarından faydalanmayı sürdürebilecekler. Ulusal ve uluslararası sınavlarda başarı gösteren öğrencilerimizin kartlarına ödül para yüklemesi yapılacak. ”

 

Uğur Kart sahibi olan öğrenci ve veliler BAU Global bünyesinde yer alan tüm eğitim kurumlarından özel indirimlerle faydalanabilecek. Öğrenci velileri dilerse Bahçeşehir Üniversitesi sertifika programlarına, yurt dışı seyahat programlarına indirimli olarak katılacak ve Uğurlu ailesinden olma ayrıcalığını yaşayabilecek. Uğur Okulları öğrencileri Bahçeşehir Uğur Eğitim kurumlarının Türkiye ve dünyanın dört bir yanında bulunan kampüslerinde indirimli eğitim şansını elde edecekler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X