Uğur ve Soner radara takıldı!

‘Devre arası ve gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladık’ diyen Başkan Ali Ay, yerlilere yöneldi…

Uğur ve Soner radara takıldı!

Gerek Gençlerbirliği’nde forma giyen sol bek Uğur Çiftçi’nin gerekse Akhisar’da orta alanda görev yapan Soner Aydoğdu’nun sezon sonunda sözleşmeleri bitiyor. Bursaspor yönetimi nabız yoklamaya şimdiden başladı.  

Ligde yoluna devam eden Bursaspor’da Başkan Ali Ay, geçtiğimiz gün OLAY TV’ye yaptığı açıklamada devre arası ve gelecek sezon için transfer çalışmalarına start verdiklerini açıklamıştı. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında araştırmalar yapan yeşil beyazlılar, Süper Lig’de sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek isimlere yönelmeyi planlıyor. Bu doğrultuda yeşil beyazlıların ilk olarak rotasına Gençlerbirliği’nden Uğur Çiftçi ve Akhisarspor’dan Soner Aydoğdu’nun takıldığı öğrenildi. 

BAŞKENTTE YETİŞTİ

Gençlerbirliği alt yapısından yetişyen Uğur Çiftçi savunmanın solunda görev yapıyor. Başkent temsilcisinin son dönemlerdeki en istikrarlı isimlerinden biri olan 25 yaşındaki futbolcu ilk 5 haftada 4 maç forma giydi ve 360 dakika kaldı. 1 kez A Milli Takıma da çağrılan Uğur Çiftci’nin payasa değeri 2 milyon 750 bin Euro olarak görülüyor. Akhisar’da orta alanda görev yapan Soner Aydoğdu’da gündemde olan diğer bir futbolcu. 

DEVRE ARASI OLUR MU?

Tıpkı Uğur gibi Gençlerbirliği alt yapısından yetişen ve ardından Trabzonspor’a giden 26 yaşındaki futbolcu bu sezon 5 maçta rakip fileleri 1 kez havalandırdı. A Milli takımın hemen hemen bütün kategorilerinde forma giyen Soner için geçen sezon kupa dahil 35 karşılaşmada görev yaptı. Uğur ve Soner için devre arasında nabız yoklamayı düşünen Ali Ay yönetimi yabancı isimler için de araştırmalarına devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X