Uğur’dan Bursa’ya büyük yatırım

Uğur Okulları, Bursa’da yeni yatırımlara imza atmaya hazırlanıyor. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel anaokulundan liseye uzanan büyük bir kampüs yatırımının müjdesini verdi.

Uğur’dan Bursa’ya büyük yatırım

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları, Bursa’da, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında çok daha güçlü, modern, deneyimli ve özgün eğitim kurumu markası Uğur Okulları ile eğitime devam edeceğini açıkladı. Uğur Dershaneleri’nin 47 yıllık deneyimi, vizyonu ve uluslararası başarısından güç alarak ‘dershanelerin dönüşüm projesi’ çerçevesinde kurulan Uğur Okulları, anaokulundan üniversiteye kadar hizmet veren başarı ve Kariyer Odaklı özgün eğitim sistemi sunuyor.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, dershane dönüşümü kapsamında kendilerine ait temel liselerin Uğur Okulları bünyesine alındığını belirterek, gelecek yıldan itibaren anaokulundan liseye kadar Türkiye’nin her yerinde faaliyet göstereceklerini söyledi. Hali hazırda 2 adet Uğur Okulu bulunan Bursa’da anaokulundan liseye uzanan büyük kampüs yatırımının gerçekleşeceğinin müjdesini veren Yücel, yaklaşık 30 milyon dolar yatırımla Bursa’da eğitimde öncü adımlar atmaya hazırlandıklarını vurguladı.

DÜNYA ÜNİVERSİTELERİNE ÖĞRENCİ

Türkiye’nin her noktasına ulaşarak her öğrenciye dokunmayı amaçladıklarını dile getiren Yücel, “Mükemmel bir akademik lise ve ortaokul durumunda eğitim-öğretim hizmeti sunacağız. Öğrencilerimizin diledikleri üniversiteye girebilmeleri için çalışacağız. En önemlisi de 5. sınıftan itibaren bizimle olan öğrencilere yabancı dil öğretimini mükemmel bir şekilde yapacağız. Yabancı dil öğretiminde lise öğrencilerine Washington D.C. ve Toronto’da ücretsiz olarak yazları dil eğitimini vereceğiz. Sadece Türk üniversitelerine değil bütün dünya üniversitelerine öğrenci hazırlayacağız” dedi.

Roma’da bir devlet üniversitesi ile anlaştıklarını duyuran Yücel, Türkiye’nin her yerindeki Uğur Okulları’ndan mezun olan öğrencilerin sınavsız olarak İtalya’daki üniversitelerde eğitim göreceklerini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X