UİB’de Eximbank ve KGF semineri

Kredi Garanti Fonu (KGF) ve Eximbank, Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) tarafından geçtiğimiz günlerde alınan 250 milyar TL’lik kredi desteği kararı ile ilgili Bursa iş dünyasını bilgilendirecek. Seminer, bugün saat 10.00’da.

UİB’de Eximbank ve KGF semineri

Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) organizasyonu ve ev sahipliğinde yapılacak. Uludağ Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Şankaya, tüm hazır giyim ve tekstil sektörü temsilcilerine bilgilendirme seminerine katılmaları yönünde çağrıda bulundu.

Organizasyonun, Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) tarafından alınan kararlar kapsamında özel sektöre verilecek 250 milyar TL’lik destekle alakalı olduğunun altını çizen Şankaya, “Türk Eximbank Genel Müdürümüz Sayın Adnan Yıldırım ve Kredi Garanti Fonu Genel Müdürümüz Sayın İsmet Gergerli’nin katılımıyla 21 Şubat 2017 Salı günü düzenlenecek olan bilgilendirme seminerine, sektör temsilcilerini bekliyoruz” dedi.

BURSA ÖNCÜLÜK YAPIYOR

Organizasyonun, Bursa iş dünyasının bu finansmana ulaşmasına ciddi anlamda katkı sağlayacağının vurgulayan Şenol Şankaya şöyle devam etti:

“Tekstil ve otomotiv başta olmak üzere Türkiye’nin en önemli sektörlerinin üretim üssü olan Bursa’nın bu tarz etkinlik ve organizasyonlara da öncülük yapıyor olması, şehrimizde üretim ve yatırım yapan iş adamları açısından da büyük önem arz ediyor. Geçtiğimiz haftalarda EKK tarafından alınan kararlar kapsamında piyasaya 250 milyar TL’lik bir kredi desteği sağlanacak. Bu destekler Bursa iş dünyasını yakından ilgilendiriyor. Dolayısıyla yoğun bir katılım olmasını bekliyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X