‘Ulaşılabilir Yıldırım hedefiyle çalışıyoruz’

Yıldırım’ın yaşanabilir şehir olması adına hizmetlerine yön verdiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘ulaşılabilir şehir’ için asfalt ve trafik çalışmalarını son dönemde artırarak devam ettiklerini açıkladı.

‘Ulaşılabilir Yıldırım hedefiyle çalışıyoruz’

Yıldırım’da ulaşımın modern yollarda olması için 7/24 çalıştıklarını söyleyen Başkan Edebali, ‘Yaz aylarında vatandaşlarımızın rahat ulaşım sağlaması için yollardaki bakım ve onarım çalışmalarımızın yanında, asfaltlama ve trafik çalışmalarına da önem veriyoruz. Şehrimizdeki ulaşımın rahat, güvenli ve modern bir şekilde sürmesini hedefliyoruz’ dedi.

TRAFİK RAHATLATMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

‘İdeal şehir Yeni Yıldırım’ anlayışıyla trafik sorununu çözmek için yaptıkları hizmetler hakkında da bilgiler veren Başkan İsmail Hakkı Edebali, ‘Ekiplerimiz yaptığı çalışmalar doğrultusunda Değirmenönü, Şirinevler, Bağlaraltı ve Akçağlayan mahallelerinde cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları yaptık. Ayrıca sokaklarda tabelalarını yenileyerek gerekli noktalara plastik bariyerler yerleştirdik’ diye konuştu. 

Kentsel dönüşüm projesinde ulaşımın her yönüyle en önemli faktörlerden biri olduğunu da vurgulayan Başkan Edebali, “Yıldırım’ın ulaşım planında trafik sorunu olmayan güvenli ve geniş yollar yer alıyor. Bu amaç doğrultusunda yatırımlara yenilerini ekleyerek, Yıldırım’ı hak ettiği konuma getiriyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X