Ulaşıma yeni soluk

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve İzmir yolunu Özlüce, Ertuğrul ve Mineraliçavuş üzerinden Balat ve Geçit ile Mudanya yoluna bağlayan yeni ana arterde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Ulaşıma yeni soluk

Güzergah üzerinde kalan hipodrom binalarından bir kısmı yıkılırken, yeni yol ile ikiye ayrılan Hipodrom bölgesindeki ahırlar yol altına yapılan tünelle birbirine bağlandı. Halen yolun Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi girişindeki kavşak düzenleme çalışmaları devam ederken, yeni yolun önümüzdeki günlerde ulaşıma açılması hedefleniyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaklaşık 40 milyon TL’ye mal olan yol ile sanayi bölgelerine gelen araçların kent merkezine girmeyeceğini ve böylelikle trafiğin yüklerinden arınacağını belirterek, “Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi girişindeki kavşak düzenleme çalışması ile birlikte önemli kilit noktalardan birini daha açmış olacağız”  dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X