Ulcay görevi devraldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Uludağ Üniversitesi rektörlüğüne tayin edilen Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği öğretim üyesi Prof. Dr. Yusuf Ulcay, görevi devraldı.

Ulcay görevi devraldı

Prof. Dr. Kamil Dilek döneminin rektör yardımcısı Prof. Dr. İrfan Karagöz, eski yönetimin temsilcisi olarak rektörlük görevini Prof. Dr. Yusuf Ulcay’a devretti. Rektörlük makamında düzenlenen ve çok sayıda öğretim üyesi ve basın mensubunun katıldığı devir teslim töreninde konuşan Prof. Dr. İrfan Karagöz, “Bugün yeni bir döneme giriyoruz. Bizler 4 yıl görevde kaldık. Bu ağır vazifeyi başarıyla yerine getirmenin huzuru içinde görevi yeni yönetime devrediyoruz. Bu süreçte bize destek olan bütün personelimize teşekkür ediyor ve yeni yönetimin üniversitemizi daha iyi noktalara taşımasını diliyorum” dedi.

Yeni Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, bunun bir bayrak yarışı olduğunu, bugüne kadar 6 rektörün üniversiteyi bugünlere taşıdığını belirterek, “Bugüne kadar emeği geçen bütün rektörlerimize ve çalışanlarımıza yapmış oldukları katkı dolayısıyla teşekkür ediyorum. Şimdi bayrak bizde. Mezun olduğum üniversitemi daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Birlikte değişimi yaşamayı arzu ediyor ve üzerimize aldığımız vazifenin ağırlığını hissediyoruz. Buna hazırlıklı olduğumuzun bilinmesini istiyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X