Ulcay: Onur duydum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Uludağ Üniversitesine (UÜ) rektör olarak atanan Prof. Dr. Yusuf Ulcay, öğrencisi olduğu üniversiteye rektör seçilmenin onur verici olduğunu bildirdi.

Ulcay: Onur duydum

Ulcay, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından UÜ’ye rektör olarak atandığını hatırlatarak, yeni dönemin kent ve üniversite için hayırlı olmasını diledi.

Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Ulcay, “İlk mezunlarından biri olduğum Uludağ Üniversitesine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle rektör olarak atanmak mutluluk ve onur verici. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, bizlere güvenen herkese şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

YENİ YÖNETİM ANLAYIŞI…

Ulcay, yeni rektör, yeni yönetim, yeni üniversite anlayışıyla Bursa’nın ve Türkiye’nin gelecek hedeflerine liderlik eden, kentin tüm dinamikleriyle sağlam diyaloglar ve iş birlikleri kuran bir yönetim anlayışı ortaya koyacaklarını aktardı.


 Prof. Dr. Kamil Dilek’ten flaş açıklama: “Devletime kırgınım” OKUMAK İÇİN TIKLAYIN…

Kuruluşundan son rektör Prof. Dr. Kamil Dilek’e kadar UÜ’ye hizmet eden tüm rektörlere, yöneticilere, akademik ve idari personele teşekkür eden Ulcay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“UÜ’nün kurumsal kimliğini ve saygınlığını en üst düzeye taşıyabilmek öncelikli hedefimizdir. Bu doğrultuda ulusal ve yerel düzeyde tüm paydaşlarla değer üretmek üzerine etkin iş birlikleri kurarak, Türkiye’nin 2023 ve gelecek hedeflerine ulaşmasına önemli katkılar koyacağız. Bilginin ve teknolojinin şekillendirdiği yeni global sistemde 40 yılı geride bırakan üniversitemiz için farklı bir ufuk belirledik ve ‘3. Nesil Üniversite’ vizyonumuzu ortaya koyduk. Bu vizyonu gerçeğe dönüştürmek için de teknoloji üreten, ileri teknolojiyi kullanan ve transfer eden bilimsel üretim merkezi olma yolunda üniversitemizde önemli reformları hayata geçireceğiz. Öğretim elemanlarımızdan çalışanlarımıza ve öğrencilerimize kadar herkesin katkısını almayı arzu ettiğimiz, ortak aklı hakim kılmak istediğimiz yeni dönemde tüm camiamızın birikim ve deneyimlerinden yararlanmak üniversitemizi hak ettiği noktalara taşımamızda bize güç verecektir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X