Ulcay’dan Mehmetçik’e moral telefonu

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, operasyon bölgesindeki komutan ve askerleri telefonla arayarak moral verdi.

Ulcay’dan Mehmetçik’e moral telefonu

Rektör Ulcay, telefonda görüştüğü askerlere dua etmeyi de ihmal etmedi.

UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık ile birlikte İl Jandarma Özel Harekât Tabur Komutanlığı’nı ziyaret etti. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru, Prof. Dr. Eray Alper ve Genel Sekreter Doç. Dr. İsmail Sağlam da ziyarete katıldı. Burada görev yapan komutan ve askerler ile bir araya gelen Uludağ Üniversitesi heyeti, Mehmetçikler ile öğlen yemeği yedi.

ASKER VE POLİSİMİZİN  YANINDAYIZ

Jandarma Özel Harekât Tabur Komutanlığı’nda vatani görevini sürdüren askerler ile kısa süreli sohbet gerçekleştiren UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Garnizon Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık ile birlikte Güneydoğu’da yürütülen operasyonlarda görev alan komutan ve askerlerle görüşme yaptı. Telefonda görüştüğü Mehmetçiklere moral veren Rektör Ulcay, “Operasyonlarda vatanımızın ve milletimizin huzuru için görev yapan Mehmetçiklerimiz ile görüşme imkânımız oldu. Ben ve yönetici arkadaşlarım kendilerini tek tek tebrik ettik ve başarı dileklerimizi ve dualarımızı ilettik. Konuşmalarımızda askerlerimizin morallerinin çok yüksek olduğunu görmekten büyük mutluluk duyduk” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X