“Ülkemiz Üzerinde Hesap Yapanları Güldürmeyeceğiz”

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hasan Turan, “Yüzyıllardır ülke üzerinde hesap kitap yapan şer odaklarını 1 Kasım seçimlerinde güldürmeyeceğiz. AK parti seçimden tek başına iktidar olarak çıkacak” dedi.

“Ülkemiz Üzerinde Hesap Yapanları Güldürmeyeceğiz”

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hasan Turan, Beyoğlu Giresunlular Platformu tarafından düzenlenen geceye katıldı. Gece Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve AK Parti ilçe teşkilatı üyeleri de katıldı. Burada bir konuşma yapan Hasan Turan, “7 Haziran’da bir seçim gerçekleştirdik. Milletimiz tek başına hükümet kurma yetkisini hiçbir partiye vermedi. Ancak AK Parti tek başına iktidar olamazsa bile en yakın rakibine 15 puan dolayında fark atarak birinci parti oldu. Buna rağmen ülke üzerinde siyasal bir mühendislik oyunları yapıldığı için koalisyon kurma olanağı da olmadı. Bir takım egemenler, yerli aktörlerle birlikte siyasal bir mühendislik planlaması yaparak 7 Haziran’dan AK Parti’nin tek başına iktidar çıkmasına engel oldu. Ancak milletimiz bu oyunu gördü. 1 Kasım’da milletimiz bu kurguların rövanşını alacaktır. Milletimiz son 4 aylık süreçte yaşananların ülke lehine olmadığını çok net görmüştür. AK Parti’ye oy verenler zaten oynanan oyunların farkındaydı ama bir takım sebeplerden dolayı vermeyenler de bunun farkına vardı” diye konuştu. “Ne bu coğrafya üzerinde hesabı olan ülkelere ne de onlarla ittifak halinde olan ve ülkemize çelme takmaya çalışan güçlere müsaade etmeyeceğiz” diyen Turan, “Bu oyunlara millet de müsaade etmeyecektir. 1 Kasım seçimleri hem ülkemiz hem de yaşadığımız coğrafyamız için hayırlı olacaktır. Zaten içinde bulunduğumuz coğrafyanın gözü de yapılacak seçimin üzerindedir. Bu seçimden sonra bu ülke üzerinde yüz yıldır hesabı olanları güldürmeyeceğiz. Bu ülkeden umudu olan mazlum coğrafyaları da sevindireceğiz” ifadesini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X