‘Ülkenin huzuru için çalışacağız’

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Biri gelip size etnik kimlik üzerinden siyaset yapıyorsa buna sakın güvenmeyin. Biz bu ülkenin huzuru ve barışı için çalışacağız” dedi.

‘Ülkenin huzuru için çalışacağız’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Ordu’nun Ünye ilçesinde vatandaşlara hitap etti.

Kılıçdaroğlu, 7 Haziran seçimleri öncesinde hazırladıkları seçim bildirgesini hatırlatarak, “Asgari ücreti net bin 500 lira yapacağız, 800 bin taşeron işçisine kadro vereceğiz dedik. Atama olmayan öğretmen kavramı olmayacak. Nerede bir çocuğumuz varsa orada öğretmen olacak dedik. Taşımalı sistemi kaldıracağız. Sevgili anneler size bir sözüm daha var. Çocuklarınız tam gün okula gidecek. Sabah gidecek akşam eve gelecek. Beslenme çantası da olmayacak. Öğle yemeğini öğretmenleriyle birlikte okulda yiyecek” değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye’nin huzura ve barışa ihtiyacı olduğunu savunan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Türkiye’nin birlikte yaşamaya ihtiyacı var. Çok ayrıştırdılar bizi. Eğer biri gelip size etnik kimlik üzerinden siyaset yapıyorsa buna sakın güvenmeyin. Biz bu ülkenin huzuru ve barışı için çalışacağız. Hiç bir zaman kimlik siyaseti yapmadım. Hiç bir zaman din siyaseti yapmadım. Hiç bir zaman yaşam tarzı siyaseti yapmadım. Hep şuna inandım ve inanmaya da devam edeceğiz. İnsan Allah’ın yarattığı en değerli varlıktır ve benim başımın üzerinde yeri vardır.”

Kılıçdaroğlu, daha sonra Ünye ilçesindeki esnafı ziyaret etti, sorunlarını dinledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X