‘Ülkeyi yönetmeye hazırız’

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükütaman, İl Başkanı Yüksel Yılmaz ve ilk 9 sıradaki milletvekili adayı, dün OLAY Medya’yı ziyaret ederek yönetici ve köşe yazarlarıyla bir araya geldiler.

‘Ülkeyi yönetmeye hazırız’

SEYİT GÜNDOĞAN 

Ziyarette konuşan Büyükataman, Türkiye’nin 13 yılda AK Parti yönetimi sayesinde ciddi sorunlar yumağı haline geldiğini iddia ederek, Türkiye’nin her alanda kan, itibar ve mevzi kaybettiğini savundu. 

MHP olarak ülkenin çözüm bekleyen sorunlarını bildiklerini vurgulayan Büyükataman, “Sorunların çözümüne dair gerçekçi, ayakları yere basan, ‘kaynağı nerede’ sorusunun cevabını da çok net ortaya koyabilecek titizlikte ve ciddiyetle hazırlanmış bir beyannameyle milletimizin huzuruna çıktık. Köklü, her alanda yetişmiş müstesna kadrolarımızla hedefimiz tek başına iktidar olmak. Ülke yönetim sorumluluğunu üstlenmeye talibiz ve buna hazırız. Milletçe beklenen huzuru tesis etmeye ülkeyi ayağa kaldırmaya talibiz” diye konuştu. 

SÖZÜMÜZ DEVLET SÖZÜ

Vatandaşın samimiyet, kararlılık aradığını kaydeden Büyüataman, vatandaşı MHP’yi bu yönüyle iyi tanıdığını ifade etti. MHP olarak yerine getiremeyecekleri hiçbir sözü bugüne kadar vermediklerini vurgulayan Büyütaman, “Seçim beyannamemizdeki sözümüz devlet sözüdür. Bundan herkes emin olsun. Problemleri çözeriz. Kararlılık ortaya koyabilecek bir iradeyi gerektiği zaman çok net bir şekilde ifade ederiz. Hizaya gel komutunu verdiğimiz anda herkes hizaya geçecek. Vatandaş bu kararlılığı arıyor. MHP bunu temin edebilecek bir kadroya ve iradeye sahiptir” dedi.

 

Büyükataman, bu seçimlerde sandığa her zaman olduğundan daha fazla sahip çıkacaklarının altını çizerek, “Sandıkta hakkımızın gasp edilmemesi için resmi sandık görevlileri dışında Sandık Gönüllüleri adı altında ilave farklı bir organizasyonlarımız da olacak. Hakkımızı yedirmeyeceğiz. 2011 seçimlerinde bu bedeli en ağır ödeyen partiyiz. Artık tahammülümüz kalmadı. Uyarıyoruz. Herkes aklını başına alsın” diye konuştu.

 

İl Başkanı Yüksel Yılmaz da, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin metropol kentlerdeki ilk mitingini 8 Mayıs Cuma günü Gökdere Meydanı’nda düzenleyeceğini belirterek, tüm Bursalılar’ı mitinge davet etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X