Ülkücü iradeyle yüzleşeceksiniz

MHP Bursa İl Başkanlığı’na son seçilmiş kişi unvanını koruyan ve olağanüstü genel kurula destek vererek görevden ayrılan Yüksel Yılmaz, partisinde yaşanan süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ülkücü iradeyle yüzleşeceksiniz

1 Kasım seçimlerinde MHP’nin elde ettiği sonuçla parti mensuplarının hüsrana uğradığını belirten Yılmaz, “Yaşanan süreçte herkesin bildiği gibi, parti tüzüğündeki açık hükümlere rağmen delegelerinin, parti mensuplarının ve kamuoyu beklentilerinin aksine Genel Merkez yönetimi, delege imzalarıyla somutlaşan son derece önemli demokratik beklentileri ve talepleri  anti-demokratik ve gayr-i hukuki bir şekilde tanımadığını ifade ederek mahkemeyi adres gösterdi. Şunu herkes bilsin ki, saray entrikalarıyla MHP’deki değişimi engellemeye çalışanlar amaçlarına ulaşamayacaklardır. ‘Korkunun ecele faydası yoktur’. Bu sipariş kararla sadece zaman kazanabilirsiniz. Ancak şunu unutmayın ki, er ya da geç ülkücü iradeyle yüzleşeceksiniz. Türk siyasi tarihinde eşi benzere görülmemiş asrın demokrasi mücadelesinden vazgeçmeyeceğiz, asla pes etmeyeceğiz. Milletimizin çektiği sıkıntıların son bulması ve güzel günler görmek için MHP’yi iktidara taşımaya kararlıyız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X