‘Ulu Bursa’ operasyonu!

Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın emri ile ‘Ulu Bursa’ operasyonu gerçekleştirildi. Yapılan operasyon ve denetimler sabah saatlerinde başladı ve geç saatlerde sona erdi.

‘Ulu Bursa’ operasyonu!

Hakan GÖNÜL

Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın emri ile Ulu Bursa Operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda sabah saatlerinde çadır kentlere yapılan baskınlarda roman vatandaşların bulunduğu derme çatma baraka ve çadırlar yıkılırken ardından park ve bahçelerde vatandaşların kimlik sorgusu ve üst araması yapıldı.

Akşam saatlerinde ise başlayan yol uygulaması ile birlikte araçlar durdurulup tek tek arandı. Gece itibari işe başlayıp sabah saatlerine doğru umime açık mekanlar, gazino, restoran vb. Yerler denetim yapılarak kurallara uymayanlara idari para cezası ve mühürleme işlemi yapıldı. 

Denetim ve operasyonların sonucunda bir günde, 4565 şahsın sorgulaması ve bunlardan 60 kişinin yakalanması olduğu ortaya çıkarak emniyete götürüldü. 5 otomobil ve 3 motorsiklet trafikten men edildi. Toplamda 59.000 Türk lirası para cezası yazıldı. 3 Adet ruhsatsız kuru sıkı tabanca ve 5 adet ruhsatsız tabanca  100 gram uyuşturucu madde ve çok sayıda ectasy hap ele geçirildi.

Denetimlerin yedi gün yirmi dört saat boyunca süreceği ise son olarak gelen bilgiler arasında.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X