Ulucami Caddesi’nin çehresi değişiyor!

Ulucami Caddesi’nde yürüttüğü zemin kaplama ve cephe yenileme işini tamamlayan Osmangazi Belediyesi, üst örtünün yenilenmesi için de vakit kaybetmeden çalışmalara başladı.

Ulucami Caddesi’nin çehresi değişiyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, üst örtü çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte çarşının yeni bir kimlik kazanacağını söyledi.

Ulucami Caddesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi ile ilgili ciddi çalışmalar yapıyor. Ulucami Caddesi üzerinde yürüttüğümüz çalışmalarımızı da etap etap bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Çarşının en hareketli bölgesi olan Ulucami Caddesi’ndeki zemin kaplama ve cephe yenileme çalışmalarını tamamladık. Esnafımız çalışmalardan dolayı bazı sıkıntılar yaşadı ancak ortaya çıkan görüntü onları da memnun etti. Çalışmalar süresince bizlere verdiği desteklerden dolayı esnafımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Zemin kaplama ve cephe yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından ara vermeden üst örtü çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Dündar, “Üst örtü çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çarşının tarihi dokusuna uygun olarak yapılan ve çarşı bölgesine estetik bir görüntü katacak bir çalışma olacak. Nisan sonuna kadar üst örtü çalışmalarını tamamlamayı planlıyoruz. Çalışmalar tamamlanınca çarşımızı daha güzel ve modern bir hale getirmiş olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Çarşının eskiyen üst örtüsünden dolayı yağışlı havalarda sızdırmaların yaşandığını hatırlatan Başkan Dündar, “Üst örtünün eskimesinden dolayı her kar ve yağmur yağdığında esnafımızın dükkanları üzerine sular sızıyordu. Bu durum hem esnafımızı hem de alışveriş yapan vatandaşlarımız için sıkıntı oluyordu. Çatının yenilenmesiyle birlikte bu sıkıntılar tamamen ortadan kalkacak. Esnafımız hava şartları ne olursa olsun rahatlıkla çalışabilecek. Vatandaşlarımız da rahatlıkla alışverişini yapabilecek ”ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X