Uludağ buluşması

İki başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş ve Büşra Pekin, bir içecek markasının düzenlediği etkinlik için Beyaz Cennet’te bir araya geldi.

Uludağ buluşması

FIRAT TORAMAN

Rol aldığı ‘Güneş’in Kızları’ dizisiyle özellikle genç kızların ilgi odağı olan Tolga Sarıtaş’la yeni başlayan ‘Buyur Bi’ De Burdan Bak’ adlı programla adından söz ettiren Büşra Pekin Zirve’de buluştu. 

Bir içecek markasının Uludağ’da düzenlediği etkinliğe katılıp kar üstünde mangal yapan ikili, tatilcilerin de ilgi odağı oldu. Sarıtaş’la Pekin, bu arada gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

BİRLİKTE SORULARI YANITLADILAR

Yakında bir sşinema filmine başlayacağını söyleyen Büşra Pekin, kayakla pek arası olmadığını ancak paten yaptığını söyledi. 

Bu arada sevgilisi Ersay Üner’le evlenecekleri yönünde çıkan haberlere açıklık getiren Pekin, ‘Bizi yakıştırmaları güzel ama henüz evlilik için tarih belirlemedik’ dedi. Kayak yapmaktansa izlemeyi sevdiğini söyleyen Tolga Sarıtaş ise oyuncuk dışında müzik yapmayı ve şarkı söylemeyi sevdiğini belirtti.

ORTAK PROJEYE ‘EVET’

Ortak bir projede görev almaya sıcak bakan Büşra Pekin’le Tolga Sarıtaş, ‘Dizi veya sinema filmi olursa seve seve oynarız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X