Uludağ Ekonomi Zirvesi başlıyor

Zirveye TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Symes, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Koç, Yıldız Holding. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ülker de katılacak.

Uludağ Ekonomi Zirvesi başlıyor

Bursa, 25-26 Mart’ta 5’inci kez ev sahipliği yapacağı Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde, iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerini konuk edecek.

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından Uludağ Grand Yazıcı Otel’de düzenlenecek Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin açılışında Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun konuşma yapması bekleniyor. Zirveye, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes, eski Finlandiya Başbakanı Esko Aho, eski İsveç Başbakanı Fredrik Reinfeldt ile eski Yunanistan Ekonomi ve Finans Bakanı Yannos Papantoniou da katılacak.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin’in de aralarında bulunduğu, finans, hizmet ve üretim alanında faaliyet gösteren çok sayıda yerli ve yabancı firmanın üst düzey yöneticileri ile iş adamları

oturumlarda konuşma yapacak.

13 oturum yapılacak

İlk gün “Dijital Ekonomi ve Büyüme Stratejileri”, “Teknoloji ve Trendler”, “Girişimcilik 2016: Hayalden Gerçeğe”, “Yarının Rekabetçi Sektörleri”, “Tutumlu İnovasyon”, “İşte Daha Fazla Kadın” ve “Perakende Sektöründe Yeni Dönem” başlıklı oturumlar gerçekleştirilecek.

“Kadın Dostu Şirketler Ödül Töreni”yle başlayacak zirvenin ikinci gününde ise “Global Marka Yolculuğu”, “Bankacılık ve Reel Sektör”, “Sanayinin Geleceği ve Endüstri”, “Sosyal Sürdürebilirlik”, “Yeni Dünya Düzeni ve Gelecek” ve “Türkiye 2023: Büyüme Nereden Gelecek?” başlıklı oturumlar yapılacak.

Zirvenin kapanış konuşmasını, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın yapması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X