Uludağ Orman’ı aştı!

Bursa Uludağ Basketbol üç çeyreği geride tamamladığı maçta OGM Ormanspor’u, seyircisinin de desteğiyle 65-62 mağlup ederek ligde ikinci kez kazandı. Yeşil beyazlılar, Başkent temsilcisini eli boş gönderdi ve üst üste ikinci galibiyetini aldı

Uludağ Orman’ı aştı!

Emre KURTBAY

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı ilk 2 maçta 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan temsilcimiz Bursa Uludağ Basketbol, 3. hafta maçında OGM Ormanspor’u sahasında 65-62 mağlup etti ve üst üste ikinci galibiyetini aldı. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanan maça tutuk başlayan Uludağ Basketbol, ilk çeyreği 20-12 geride tamamladı.

SON ÇEYREK NEFES KESTİ

Alan savunmasıyla birlikte ikinci çeyrekte toparlanan ve hücumda da etkili olmaya başlayan yeşil beyazlılar devre arasına 35-32 geride girdi. Başa baş geçen üçüncü çeyrekte öne de geçen Uludağ Basketbol, son periyoda 49-47 geride giren taraf oldu. Büyük heyecana sahne olan final periyodunda hücumda üst üste basketler bulan temsilcimiz parkeden 65-62 galip ayrıldı. Uludağ Basketbol’da Jazmine Davis 18, Emma Cannon 17, Meryem Gültekin ise 14 sayıyla mücadele etti.

SALON: Nilüfer TOFAŞ

HAKEMLER: Özlem Yalman, Hakan Gerey, Sabri Gündüz

1.PERİYOT: 20-12 (OGM Ormanspor)

DEVRE: 35-32 (OGM Ormanspor)

3.PERİYOT: 49-47 (OGM Ormanspor)

BURSA ULUDAĞ BASKETBOL: Davis 18 , Meryem 14, Gizem 6, Deniz 2, Gonca, İlsu 3, Ferda 5, Cannon 17

OGM ORMANSPOR: Kübra 5, Sera 5, Ceren, Damla 12, Fatmanur 8, Banu 2, Gray 28, Nazlı 2

Avrupa mesaisi perşembe başlıyor

OGM Ormanspor’u mağlup eden Bursa Uludağ Basketbol’un Avrupa mesaisi başlıyor. Yeşil beyazlılar, EuroCup Women E Grubu ilk maçında perşembe günü saat 17.00’de Türkiye’nin bir diğer temsilcisi Nesibe Aydın’ı konuk edecek. Uludağ Basketbol, ligde ise pazar günü deplasmanda ÇBK Mersin Yenişehir ile kozlarını paylaşacak.

Kadroya takviye

Şansız sakatlıklar sonucu rotasyonda sıkıntı yaşayan Uludağ Basketbol, kadrosuna takviye yaptı. Yeşil beyazlılar, Tourism X Boğaziçi Basketbol’dan 35 yaşındaki forvet Deniz Çolakoğlu’nu renklerine bağladı. Tecrübeli oyuncu, dün oynanan OGM Ormanspor maçında Uludağ Basketbol formasını ilk kez terletti ve 2 sayı kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X