Uludağ Sarıalan’da iş ilanı…

Uludağ Milli Parkı Sarıalan’da “Fotoğraf İşletmeciliği” ihale usulü ile kiraya verilecektir

Uludağ Sarıalan’da iş ilanı…

Basın İlan Kurumu’nun ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre;

Uludağ Milli Parkı’nda bulunan işletmecilik işi ihalesi; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35. maddesi ve Döner Sermayeli Kuruluşlar İhale Yönetmeliğinin 29. maddesi uyarınca “Kapalı Teklif ” usulü ile yapılacaktır.

İhale Şartnamesi ve ekleri; T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı II. Bölge Müdürlüğü Uludağ Milli Park Müdürlüğü – Uludağ Milli Parkı Sarıalan Hizmet Binası Osmangazi/Bursa adresinden ücretsiz olarak görülebilir.

İhaleye katılacak olanların Şartname Bedelini;  T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Uludağ Milli Parkı Döner Sermeye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası Fatih Bulvarı Şubesindeki TR720001001145690387555001 nolu hesabına yatırmaları ve şartname ve eklerini satın almaları gerekmektedir.

Teklifler; Uludağ Milli Park Müdürlüğü – Uludağ Milli Parkı Sarıalan Hizmet Binası Osmangazi/Bursa adresindeki İhale Komisyonu Başkanlığına ihalenin yapılacağı 26 / 01 / 2021 Salı günü saat 13.30’ a kadar verilebilecektir.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN… 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X