Uludağ Timsahlar gümbür gümbür

Bursa ekibi, Türkiye Korumalı Futbol 2. Ligi Marmara Grubu’ndaki ikinci maçında deplasmanda Bandırma Jets’i de geçti ve 2’de 2 yaptı.

Uludağ Timsahlar gümbür gümbür

Türkiye Korumalı Futbol 2. Ligi Marmara Grubu’nda mücadele eden ve sezona fırtına gibi başlayan Bursa’nın ilk ve tek korumalı futbol takımı Uludağ Timsahlar deplasmanda karşılaştığı Bandırma Jets’i 28-6 mağlup ederek 2’de 2 yaptı. Ligin ilk haftasında Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’nde karşılaştığı İstanbul temsilcisi Pendik Hammers’ı 68-0 gibi farklı skorla geçerek sezona müthiş başlayan yeşil beyazlılar, deplasmanda Bandırma Jets’e de şans tanımadı.

KAZANMAYI BİLDİ

Bursa ekibi, Bandırma Jets’i kalesini 4 touchdown ve 2 ekstra sayı ile geçerken kendi kalesinde 1 touchdown gördü ve maçı 28-6 kazanmayı bildi. Türkiye Softbol Beyzbol Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu’nun Bursalı Başkanvekili Adem Yakıncı’nın da takip ettiği karşılaşmanın ardından yeşil beyazlılar galibiyet sevinicini Bursasapor’la özdeşleşen timsah yürüyüşü ile yaşadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X