Uludağ Üniversitesi ile MBB güçlerini birleştiriyor

Uludağ Üniversitesi ve Marmara Belediyeler Birliği arasında kurumsal işbirliği protokolü imzaladı.

Uludağ Üniversitesi ile MBB güçlerini birleştiriyor

Birçok farklı alanda ortak çalışmaların hayata geçirilmesini hedefleyen protokole, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ile Marmara Belediyeler Birliği Başkanlığı görevini de yürüten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe imza koydu.

Türkiye’de en aktif yerel yönetimler birliğinin Marmara Belediyeler Birliği olduğunu söyleyen Başkan Recep Altepe, “Marmara Belediyeler Birliği olarak imzaladığımız protokolle Uludağ Üniversitesi’nin bilgi ve deneyimlerinden daha çok belediyemizin yararlanmasını hedefliyoruz” dedi.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay da, “Uludağ Üniversitesi, 40 yıllık birikimi ve 2 bin 500’ü aşan nitelikli akademisyen kadrosuyla Marmara Belediyeler Birliği’ne eğitim başta olmak üzere, ihtiyaç duyulan her alanda katkı sağlayacak” ifadelerini kullandı.

İmzalanan protokol ile Uludağ Üniversitesi ve Marmara Belediyeler Birliği arasında eğitim, bilgilendirme, tanıtım, yayıncılık, sergi, fuar gibi her türlü organizasyonların yanı sıra eğitim, kültür, sanat, sportif faaliyetlerde de kurumlar arası işbirliği projeleri gerçekleştirilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X