Uludağ’a kar düşmeden otel rezervasyonları başladı

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’da sezonun aralık ayının ortalarında açılması beklenirken, hazırlıklarını sürdüren oteller mevsimin ilk karı düşmeden rezervasyonlara başladı.

Uludağ’a kar düşmeden otel rezervasyonları başladı

Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Beceren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursa-Uludağ karayolu ile “oteller bölgesi”nde yeni sezon hazırlıklarının bütün hızıyla devam ettiğini söyledi.

 

Beceren, Uludağ Milli Parkı gişelerinden oteller bölgesine kadar olan bölümün asfaltlama ve iyileştirme çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini belirterek, bu sene tatilcilerin Bursa-Uludağ karayolunda daha güvenle ve konforlu seyahat edeceklerinin altını çizdi.

 

Kayak pistlerindeki mekanik tesisler ile otellerde konaklamaya ilişkin hazırlıkların yapıldığını anlatan Beceren, artık kar beklediklerini ifade etti.

 

Beceren, meteorolojik tahminlere göre bu sezon kar sıkıntısı yaşanmayacağını kaydederek, “Kar yağışında bir sıkıntı olmazsa geçmiş yıllarda olduğu gibi sezon aralık ayının ortalarında, 15-20’sinde açılır. Şu anda gayet güzel ön rezervasyonlar var. Kar yağmaya başladığında rezervasyonlar da katlanarak artacaktır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X