Uludağ’a ünlü yağdı

Beyaz Cennet Uludağ, kış sezonuna aralarında Hande Subaşı, İdo Tatlıses, Berksan, Yılmaz Morgül ve Gökhan Akar gibi isimlerin bulunduğu ünlülerle ‘merhaba’ dedi.

Uludağ’a ünlü yağdı

FIRAT TORAMAN

Geçen senelere göre kar yağışının bu yıl erken geldiği Uludağ, sezonu açtı ve özlenen hareketliliğine kavuştu. Daha önce İstanbul ve Bodrum’da açtığı ‘Çilek’ adlı gece kulübünü bu sezon Uludağ’a taşıyan popçu Berksan, yeni mekanının ilk gecesinde İdo’yu ağırladı. 

Tatil için Uludağ’a gelen bir başka ünlü isim de güzel oyuncu Hande Subaşı oldu. Subaşı, Zirve’ye çıkmadan önce Uludağ Kebapçısı’nda ziyafet molası verdi.

YILMAZ MORGÜL COŞTURDU

Önceki gece Uludağ’ı renklendiren bir başka isimse Yılmaz Morgül oldu. Karinna Otel’de düzenlenen partide sahneye çıkan Morgül, kendisini yalnız bırakmayan yüzlerce genci şarkıları ve şovuyla coşturdu. 

Pop müziğin yeni seslerinden olan ve son dönemde adından söz ettiren Gökhan Akar da Beyaz Cennet’te verdiği konser öncesi karlarda Olay Çekirge’ye poz verdi. Akar, ilk kez geldiği Uludağ’ı çok sevdiğini söyledi. 

DİZİ TEKLİFLERİ VAR

Rol aldığı reklam filminden sonra dizi teklifi aldığını söyleyen İdo, ‘Doğru karar vermem gerek. Tek hata bütün kariyerimi etkiler’ dedi. 

PEŞİMDEN GELDİLER

Arkadaşımız Fırat Toraman’la sohbet eden Berksan, beach işletmeciliğine soyunan Hande Yener ve Hadise’nin kendisini takip ettiklerini söyledi.

KARDA YÜRÜYÜŞ

Bu kış Uludağ’da sık sık sahneye çıkacağını söyleyen Gökhan Akar, Beyaz Cennet’te karlar üzerinde yürüyüş yaptı.

ÖNCE KEBAP, SONRA KAYAK

Oyuncu Hande Subaşı, Uludağ’a çıkmadan önce Uludağ Kebapçısı’na uğrayarak kendisine ziyaret çekti. Subaşı, dün de piste çıkarak kayak yaptı.

TATİLCİLER EĞLENDİ

Son dönemin başarılı isimlerinden Yılmaz Morgül, Uludağ’da sezonun ilk konserini verdi. Morgül’ü yüzlerce tatilci izledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X