Uludağ’da gergin gece

Demet Akalın, üç yıldır konuşmadığı popçu Berkay’ın Uludağ’da kendisini izlemeye gelmesiyle çılgına döndü. Akalın, en ön masada oturan Berkay’a demediğini bırakmadı.

Uludağ’da gergin gece

BÜLENT BEYSİR

 

MANGAL KRİZİYLE BAŞLADI

 

Uludağ’daki üniversite partilerinin son periyodu magazin gündemini sarsacak bir tartışmaya sahne oldu. Üç yıldır konuşmayan Demet Akalın’la Berkay’ın aynı otelde bir araya gelmesi soğuk rüzgarlar estirdi. Önceki gece vereceği konser öncesi düzenlenen mangal partisine katılması beklenen Demet Akalın, aynı organizasyona Berkay’ın da gelmesiyle tüm organizasyonları iptal etti. Gece vereceği konsere de çıkmak istemeyen Demet Akalın’ın sinir kat sayısı Berkay’ın konserini izlemeye gelmesiyle daha da yükseldi. 

UTANMADAN HALA OTURUYOR

Güçlükle ikna edilerek konsere çıkması sağlanan Demet Akalın, Berkay’dan intikamını sahneden aldı. En ön masadan Hakan Altun’la kendisini izleyen Berkay’a isim vermeden göndermeler yapan Akalın, ‘Hakan sen adamsın. Ama burada adam olmayanlar var. Utanmadan hala oturuyor, gelmiş beni izliyor’ dedi. Berkay’ı, yasak aşk yaşadığı iddia edilen Asena Erkin üzerinden de vuran Akalın, ‘İbrahim Tatlıses’in bir sevgilisi vardı. Kimdi Asena Erkin’miydi? Aa bak Erkin dedim’ diyerek kahkahalara boğuldu.

KÖFTE EKMEK ÇILDIRTTI

Demet Akalın, Uludağ konseri öncesi ekibine yemek olarak sadece köfte ekmek gelince çıldırdı. Akalın, bir süredir sorun yaşadığı menajerine yüklendi ve, ‘Üzerimden dünya kadar para kazanıyorsun. Ekibime bunu yemek diye göndermeyeceksin. Seni geldiğin yere döndürmek boynumun borcu olsun’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X