Uludağ’da ilkleri yaşadılar

Naz Özdilek İlk ve Ortaokulu’nun 50 öğrenci, zirveye çıkarak unutulmaz bir gün geçirdi.

Uludağ’da ilkleri yaşadılar

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Teleferik A.Ş. ve Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Büyükşehir Belediyemle Kayak Öğreniyorum’ projesi tüm hızıyla sürüyor. 

10 pilot okuldan günde 50 öğrenci, toplamda 500 öğrencinin kayak eğitimi alacağı organizasyonda dün Naz Özdilek İlk ve Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerinden 25 kız, 25 erkek öğrenci Uludağ’da kayak eğitimi aldı ve ilk kez bu keyfi yaşadı.

Zirvede sucuk ekmek

Sabah okuldan önce kayak kıyafetleri giydirilen öğrenciler ardından servisle alındı ve Teleferik ile Uludağ’a çıkarıldı. Öğrenciler ilk defa Uludağ’a çıkmanın yanı sıra teleferiğe de ilk kez binmenin mutluluğunu yaşadı. 

Beyaz cennette Türkiye Snowboard ve Kayak Öğretmenleri Derneği Kayak Eğitmenleri tarafından 2 saat boyunca ders alan Naz Özdilek İlk ve Ortaokulu’nun 5. sınıflarından 50 öğrenci sucuk ekmek keyfinin ardından yine teleferik ile Bursa’ya indirildi ve servisle okullarına bırakıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X