Uludağ’da kar kalınlığı 2 buçuk metreye yaklaştı

Uludağ’da kar kalınlığı 2 metre 32 santime ulaştı. Hava sıcaklığının sıfırın altında 10 dereceye kadar düştüğü Uludağ’da, jandarma zincir takmayan araçların geçişine izin vermiyor.

Uludağ’da kar kalınlığı 2 buçuk metreye yaklaştı

Yurdu etkisi altına alan kar yağışı Bursa’da yaşamı olumsuz etkilerken, kayak merkezi Uludağ’da tatilcileri ve otel işletmecilerini sevindirdi.

Uludağ’da dün 2 metre 20 santim olan kar kalınlığı bu sabah 2 mere 32 santim olarak ölçüldü. Hava sıcaklığının sıfırın altında 10 dereceye kadar düştüğü Uludağ’da, jandarma zincir takmayan aralçarın geçişine kesinlikle müsade etmiyor.

Buzlanma nedeniyle kayan veya kara saplanan araçlar ise çekiciler ve jandarma ekipleri tarafından kurtarılıyor. Uludağ-Bursa karayolunun kapanmaması için Karayolları 14’üncü Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 24 saat aralıksız olarak çalışıyor. Uludağ’daki kar yağışının yarın da devam etmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X