Uludağ’da Kar Voleybolu heyecanı!

Beyaz Cennet’te 7 ülkeden 24 takımın katılımıyla bugün başlayacak organizasyon pazar günü sona erecek.

Uludağ’da Kar Voleybolu heyecanı!

2017 CEV Kar Voleybolu Turu’nun Türkiye ayağında yer alan ve yarın başlayacak Uludağ etabının tanıtım toplantısı yapıldı. Uludağ’da 3 gün sürecek etkinlikte kadınlar ve erkeklerde 7 ülkeden 24 takımın mücadele edecek. Eleme usulü gerçekleştirilecek turnuva pazar günü üçüncülük ve final müsabakasıyla sona erecek. Bir otelde gerçekleşen tanıtım toplantısına Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Başkanı Aziz Yener, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Teknik Gözetmeni Tosho Stoyanov, TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, organizasyonun sponsorlarından Teleferik AŞ Yönetim Kurulu’nun başkanı İlker Cumbul katıldı.

ZİRVE ŞENLENE​CEK

MHGK Başkanı Yener, organizasyonun ilk etabını geçen hafta Erciyes’te gerçekleştirdiklerini, ikinci etabının bugün Uludağ’da başlayacağını belirterek, tüm katılımcılara başarılar diledi. Avrupa genelinde geçen yıl 3 kar voleybolu turnuvasının yapıldığını hatırlatan CEV Teknik Gözetmeni Stoyanov, “Bu sene 6 organizasyon olacak. Bunlardan 2’si de Türkiye’de. Uludağ da çok keyifli müsabakalara ev sahipliği yapacak. Soğuk havada çıplak ellerle bu sporu yapmak gerçekten zor. Dünyanın üst düzey sporcularını izlemek keyifli olacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X