Uludağ’da nefes kesen snowboard gösterisi

En önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da organize edilen etkinlikler, beğenildi. Çocuklar kızak yarışında mücadele verirken, gençler ise snowboard gösterisi ile büyük alkış aldı.

Uludağ’da nefes kesen snowboard gösterisi

Doğa Okulları tarafından, düzenlenen ‘Uludağ Etkinlikleri’ne yoğun katılım oldu. 21 Ocak tarihinde başlayan etkinlikler, sömestr tatili nedeniyle büyük ilgi gördü. Öğle saatlerinde başlayan ilk etkinliklerde, kardan adam yapma yarışması, kar üzerinde araba yarışı, kartopu oyunları ile yerli ve yabancı tatilciler keyifli vakit geçirdi.

KIZAK YARIŞMASINDA NEFES KESEN MÜCADELE

Uludağ 2’nci Oteller Bölgesi pistindeki kızak yarışında büyük çekişme oldu. 4-12 yaşlarındaki çocuklar 40 metrelik kızak pistini ötamamlayarak yarışı kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Küçük kızak kazaların da meydana geldiği yarışta, pistte yuvarlanan gençler renkli görüntüler oluşturdu. Kızak yarışında ilk üçe giren çocuklara madalya ve çeşitli hediyeler verildi. 

SNOWBOARD GÖSTERİSİ 

Düzenlenen başka bir organizasyonda Türk ve yabancı profesyonel snowboard ustaları, yaptıkları şov ile büyük alkış aldı. Yüzlerce tatilcinin şaşkın bakışlarla izlediği şovda, en çok beğeniyi ise kar yığınlarından yapılan rampaların üzerinden takla atarak uçan sporcular oldu. Doğa Okulları tarafından organize edilen ‘’Uludağ Etkinlikleri’’ 5 Şubat tarihine kadar devam edecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X