Uludağ’da OGS Meclis gündeminde

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Uludağ’ın girişlerindeki gişelerde uygulanması planlanan HGS, OGS sistemini TBMM’ye taşıdı.

Uludağ’da OGS Meclis gündeminde

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ile PTT Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle başta Uludağ Milli Parkı olmak üzere 23 alanda kurulması planlanan HGS ve OGS sistemlerinin esnafı ve yöre halkını mağdur edeceğini savunan  Aydın, “Uludağ Türkiye’nin gözde kayak merkezlerinden birisidir. Ama yıllardır bu bölgede yapılan yanlışlıklar Uludağ’ı bitirme noktasına getirmiştir. Yoğun kar yağışında bu sistemin uygulanma şansı yok. Vatandaşlarımız ve esnafımız mağdur edilmeden bu yanlıştan bir an önce dönülmelidir. Söz konusu uygulamada esnafın durumu dikkate alınmış mıdır? Zaten zor ayakta duran esnaf işletmesine gidip-gelmek için ücret ödeyecek midir? Modern geçiş sistemi uygulamasında köylülerin giriş-çıkışları dikkate alınmış mıdır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X