Uludağ’da ortaya çıktı

Beş yıl ara verdiği sahnelere önceki gece Uludağ’da geri dönen Esra Balamir, çıkaracağı yeni albüm ve yarışmacı olacağı Bu Tarz Benim Ünlüler programıyla yeniden adından söz ettireceğini söyledi.

Uludağ’da ortaya çıktı

Ünal Özbay

Bir dönem magazin gündeminden düşmeyen güzel şarkıcı Esra Balamir, beş yılık aranın ardından ilk kez önceki gece Uludağ’da ortaya çıktı. Sahne aldığı Büyük Otel’de Olay Çekirge’ye özel açıklamalar yapan Balamir, ‘Şöhretimin zirvesindeyken bir anda her şeyden vazgeçme kararı aldım. Buna o dönem yaşadığım sağlık sorunları da sebep oldu. Ama beş yılın ardından daha iyi yapabileceğim başka bir işim olmadığını gördüm ve geri dönmeye karar verdim’ dedi. 

TARZIMLA FARK YARATACAĞIM

Önümüzdeki günlerde ekrana gelecek olan Bu Tarz Benim Ünlüler yarışmasında ekrana gelmeye hazırlandığını da belirten Esra Balamir, iddialı konuştu. ‘Herkes benim tazrımı ve farkımı görecek…’ diyen Balamir, hayranlarından SMS’lerle kendisine destek olmalarını da istedi. Uludağ’ı da çok özlediğini ve gelirken kayak yapmayı hayal ettiğini belirten Balamir, zirvede kar olmamasının kendisini üzdüğünü söylemeden edemedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X