Uludağ’da şenlik var!

4-10 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek Uludağ Snowboard Şenliği uluslararası sporcuların da katılımıyla izleyenleri büyüleyecek.

Uludağ’da şenlik var!

RECAİ UYSAL

Uludağ’ı hareketlendirmek için çalışmalarını sürdüren Bursa Valiliği’nin önderliğinde 17 Ocak-7 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında 4-10 Şubat tarihleri arasında yapılacak Uludağ Snowboard Şenliği nefes kesecek. Bursa Valiliği Turizm Tanıtma Birliği ve BEBKA Kalkınma Ajansı, Büyükşehir Belediyesi ve Qparks işbirliği ile gerçekleştirilecek organizasyonla ilgili düzenlenen toplantıda şenlik hakkında bilgi verildi. Bursa’nın snowboard’daki cazibe merkezi haline gelmesini istediklerini söyleyen Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, “Türkiye’de slopestyle’de ilk kez uluslararası bir organizasyon düzenliyoruz. 4 Şubat’ta başlayacak ve 10 Şubat’ta tamamlanacak şenlikte düzenlenecek etkinlikler herkese keyif verecek” dedi.

CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Uludağ’a uluslararası organizasyonlar almak istediklerini belirten Vali Yardımcısı Usta, “Kırkgözler Pisti’nde oluşturulan Snowpark’ta yapılacak organizasyonda 4 uluslararası yarışmacı da yer alacak. Herkesin katılabileceği bir etkinlik olacak. Organizasyon kapsamında uluslararası yarışmacılarımız eğitimler de verecek. Ayrıca startını verdiğimiz bu etkinlikleri sürdürmek istiyoruz. Bursa snowboard’da cazibe merkezi olacak. Pistimizi daha da iyileştirerek Uludağ’a uluslararası organizasyonlardan birinin ayağını da almak istiyoruz” diye konuştu.

HEYECAN VERECEK

QParks Turkiye Temsilcisi Levent İyici de “Avusturya’dan gelecek olan profesyonel ekipler, 6 haftalık süre boyunca düzenlenecek çeşitli etkinlikler ile Uludağ’a gelenlere unutulmaz bir kış sezonu yaşatacak” dedi. “Snowpark’a gelenleri heyecan dolu anlar bekliyor” diyen İyici şöyle devam etti: “Türkiye’nin ilk slopestyle yarışının da yer alacağı etkinliğimizde 4 profesyonel snowbordçu ile Qparks’ın foto film ekibi 1 hafta boyunca Uludağ’da bizlerle birlikte olacak. Limitli sayıda kişiye pro-snowboardçular tarafından ücretsiz eğitimin de yer alacak. Ayrıca, slopestyle yarışta, katılımcı sayısına göre kategorilerin belirlenecek” dedi.

Organizasyonun tanıtım toplantısında Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, BEBKA Genel Sekreteri Tamer Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Aziz Elbas ve Qparks Türkiye Temsilcisi Levent İyici bilgi verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X