Uludağ’da yeni bir başlangıç

Özel hayatında aradığı mutluluğu bulamayan Helin Avşar, stres atmak ve yeni iş projelerini şekillendirmek için soluğu Beyaz Cennet’te aldı.

Uludağ’da yeni bir başlangıç

MODACILIĞA AĞIRLIK VERECEK…

İş ve özel hayatında yaşadığı sıkıntılı günleri geride bırakan Helin Avşar, kısa bir tatil için Uludağ’daydı. Televizyondaki magazin yorumculuğuna ara veren ve artık modacı kimliğiyle ön planda olmak isteyen Avşar, yeni bir gömlek koleksiyonu hazırladığını belirtti. Tasarımlarını kısa süre sonra görücüye çıkaracak olan Helin Avşar, TV’de de yeni bir moda programı yapacağını açıkladı.

KÖTÜ GÜNLER GERİDE KALDI…

Şubat ayında evlendiği eşi Serhan Bora’yla üçüncü kez boşanma kararı alan Helin Avşar, Uludağ tatilinde mutsuz günleri de geride bıraktı. Sezonun son demlerini yaşayan Beyaz Cennet’te kar motoruyla gezintiye çıkan Avşar, şömine başında kahve keyfi yaptı. Kısa süren evliliği hakkında konuşmak istemeyen Helin Avşar, daha önce yaptığı açıklamada, ‘İkimizin de yolu açık olsun’ demişti.

ÜNAL ÖZBAY

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X